2014年01月19日
New york Cheese cake
I cooked baked cheese cake last yesterday and decided to make rare cheese cake today.
Both of cheese cake are my favorite sweets and I often buy it or order at the restaurant for desert.
I decided to make it the easiest ways as the below.
Ingredients
biscuit 100g
melted butter 50g
cream cheese 250g
sugar 70g
yogurt 200g
fresh cream 200g
2 table spun lemon juice
powdered gelatin 10g
cup hot water 50cc
Recipe
Put biscuit to food processor and crush it and put the bowl.

put the powdered gelatin to bowl and pour the hot water and stir well.
and put cream cheese, fresh cream, sugar melted butter. yogurt in to the food processor
and mix well.
finally put the melted gelatin it and mix again and pour it on the biscuit into a bowl.

and warp up and put them in the fridge for few hours.
here we go,

and cut it as you like.

昨日はベイクドチーズケーキを作って思いの他うまく出来て気をよくし今日はレアチーズケーキをつくる。
材料
ビスケット 100g
溶かしたバター 50g
クリームチーズ 250g
砂糖 70g
ヨーグルト 200g
生クリーム 200g
レモン汁 大さじ2
粉ゼラチン 10g
80度以上のお湯 50cc
ビスケットをフードプロセッサーに入れて粉砕後 ボールに敷き詰める。
上の材料の溶かしたバターからレモン汁まで一気にフードプロセッサーにいれて
よく混ぜ最後にゼラチンをいれまやかき混ぜて最後にボールに入れて冷蔵庫に
入れてよく冷やす。
本当は1つ1つちゃんと混ぜるんだろうけどフードプロセッサーをフル活用したレシピでした。
Both of cheese cake are my favorite sweets and I often buy it or order at the restaurant for desert.
I decided to make it the easiest ways as the below.
Ingredients
biscuit 100g
melted butter 50g
cream cheese 250g
sugar 70g
yogurt 200g
fresh cream 200g
2 table spun lemon juice
powdered gelatin 10g
cup hot water 50cc
Recipe
Put biscuit to food processor and crush it and put the bowl.

put the powdered gelatin to bowl and pour the hot water and stir well.
and put cream cheese, fresh cream, sugar melted butter. yogurt in to the food processor
and mix well.
finally put the melted gelatin it and mix again and pour it on the biscuit into a bowl.

and warp up and put them in the fridge for few hours.
here we go,

and cut it as you like.

昨日はベイクドチーズケーキを作って思いの他うまく出来て気をよくし今日はレアチーズケーキをつくる。
材料
ビスケット 100g
溶かしたバター 50g
クリームチーズ 250g
砂糖 70g
ヨーグルト 200g
生クリーム 200g
レモン汁 大さじ2
粉ゼラチン 10g
80度以上のお湯 50cc
ビスケットをフードプロセッサーに入れて粉砕後 ボールに敷き詰める。
上の材料の溶かしたバターからレモン汁まで一気にフードプロセッサーにいれて
よく混ぜ最後にゼラチンをいれまやかき混ぜて最後にボールに入れて冷蔵庫に
入れてよく冷やす。
本当は1つ1つちゃんと混ぜるんだろうけどフードプロセッサーをフル活用したレシピでした。
2014年01月19日
My very first cooking Baked Cheese cake
It is my first time to cook cake. I actually have a low tolerance for alcohol but I really like sweets.
I decided to cook cheese cake today. it is one of my favorite dessert.
I checked the recipe and chose to use food processor because it is the easiest way to cook and I'm lazy.
Ingredients
cream cheese 200g
fresh cream 200g
Sugar 70g
2 Eggs
2 tablespoons lemon juice
biscuit 100g
Butter 50g
Recipe
Put biscuit in the food processor and put in the bowl.

and put cream cheese, fresh cream, sugar, melted butter and press the button on the processor and mix well.
put in beaten egg, lemon juice . after that ,press the button again,

pour the biscuit into a bowl and put the oven on to 200 C for 40-45 minutes.
when it is done cooking , and put it t in the fridge for an hour , after that this is a simple way.


人生初のチーズケーキを作ってみた。 もともと酒を飲まないので甘いものは昔から好きで特にチーズケーキは
レアもベイクドも好きで今日はベイクドに決めた。
レシピをいろいろ見るがスイーッは何度も何度もかき混ぜる工程が面倒なので一番簡単そうなフードプロセッサー
を使うものを選択。 これは大正解、それでなければもうかき混ぜるだけでも時間がかかる。
材料
クリームチーズ200g
○生クリーム200ml
○砂糖70g
○卵2個
○レモン汁大2
薄力粉大3
ビスケット(リッツなど)100g
バター50g
レシピ
市販のビスケットをフードプロセッサーに入れてボタン5秒で一発で終了、これをケーキ用のボールに敷き詰める
クリームチーズ、生クリーム、砂糖、溶かしたバターをまたまたフードプロセッサーに入れて30秒くらいよくかき混ぜる
溶き卵、レモン汁を更に加えて20秒くらい。
その後生地を先ほどのビスケットを敷いたボールに入れて200度のオーブンで表面が綺麗に焼きが出る40~45分
位焼いて取り出し1時間くらい冷蔵庫で冷まして終了。
コツを覚えたらこれは簡単そうだ。
I decided to cook cheese cake today. it is one of my favorite dessert.
I checked the recipe and chose to use food processor because it is the easiest way to cook and I'm lazy.
Ingredients
cream cheese 200g
fresh cream 200g
Sugar 70g
2 Eggs
2 tablespoons lemon juice
biscuit 100g
Butter 50g
Recipe
Put biscuit in the food processor and put in the bowl.

and put cream cheese, fresh cream, sugar, melted butter and press the button on the processor and mix well.
put in beaten egg, lemon juice . after that ,press the button again,

pour the biscuit into a bowl and put the oven on to 200 C for 40-45 minutes.
when it is done cooking , and put it t in the fridge for an hour , after that this is a simple way.


人生初のチーズケーキを作ってみた。 もともと酒を飲まないので甘いものは昔から好きで特にチーズケーキは
レアもベイクドも好きで今日はベイクドに決めた。
レシピをいろいろ見るがスイーッは何度も何度もかき混ぜる工程が面倒なので一番簡単そうなフードプロセッサー
を使うものを選択。 これは大正解、それでなければもうかき混ぜるだけでも時間がかかる。
材料
クリームチーズ200g
○生クリーム200ml
○砂糖70g
○卵2個
○レモン汁大2
薄力粉大3
ビスケット(リッツなど)100g
バター50g
レシピ
市販のビスケットをフードプロセッサーに入れてボタン5秒で一発で終了、これをケーキ用のボールに敷き詰める
クリームチーズ、生クリーム、砂糖、溶かしたバターをまたまたフードプロセッサーに入れて30秒くらいよくかき混ぜる
溶き卵、レモン汁を更に加えて20秒くらい。
その後生地を先ほどのビスケットを敷いたボールに入れて200度のオーブンで表面が綺麗に焼きが出る40~45分
位焼いて取り出し1時間くらい冷蔵庫で冷まして終了。
コツを覚えたらこれは簡単そうだ。