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Posted by naturum at

2012年08月20日

cooking @ family home

Tomato , Goya and basil was growing at my family home. I decided to cook cold pasta again and

cook for goya.









Goya is a traditional summer vegetable of Okinawa and an especially popular shade-producing

plant because it has dense leaves and produces vegetables, too.










That's why my parents grow it every summer. I found a nice ham in refrigerator . I decided to cook

Goya salad . This is easy and simple. First of all slice a hum thinly and cut Goya half and remove

the seeds all then slice it as well.

put the Goya in the boiled hot water for 4 or 5 minutes and drain in a colander.

After put the Goya and sliced hum in the bowl , add some Mayonnaise, soy source and vinegar with salt

and paper then mix it well and put in the refrigerator for a while.







After I cooked cold pasta. I cooked Matsuzaka beef. I think this is the one of the most delicious beef

in the world as well as Kobe beef.

I do not need use so much source for this beef, just cooked salt&paper by pan.

All cooking for today went well and really enjoyed.





I really enjoyed this cooking and ate a lot.

実家でトマト、ゴーヤとバジルなんかがベランダで生ってました。 なのでまたまた冷製パスタとゴーヤ

料理を作る事にしました。

毎年日よけと料理に実家ではここ数年ゴーヤを育てます。 冷蔵庫の中にいいハムがあったのでゴーヤ料理は

サラダにする事にしました。

レシピは簡単、ハムとゴーヤをスライスして、ゴーヤは半分にカットして種など中身を取り除いてスライスして

沸騰した鍋に3分くらい、湯がいて水切り後、ボールにスライスしたハムと塩コショウ、少々の醤油と酢と

適量のマヨネーズを入れてよく混ぜて冷蔵庫に冷やすだけです。

パスタを作った後は松坂牛を塩コショウと特性ソースでフライパンで焼いて3品出来上がり。



  


Posted by Bass Angler at 23:44Comments(0)My cooking