New york Cheese cake

Bass Angler

2014年01月19日 23:28

I cooked baked cheese cake last yesterday and decided to make rare cheese cake today.
Both of cheese cake are my favorite sweets and I often buy it or order at the restaurant for desert.

I decided to make it the easiest ways as the below.

Ingredients

biscuit 100g
melted butter 50g
cream cheese 250g
sugar 70g
yogurt 200g
fresh cream 200g
2 table spun lemon juice
powdered gelatin 10g
cup hot water 50cc

Recipe

Put biscuit to food processor and crush it and put the bowl.



put the powdered gelatin to bowl and pour the hot water and stir well.

and put cream cheese, fresh cream, sugar melted butter. yogurt in to the food processor
and mix well.

finally put the melted gelatin it and mix again and pour it on the biscuit into a bowl.



and warp up and put them in the fridge for few hours.

here we go,



and cut it as you like.



昨日はベイクドチーズケーキを作って思いの他うまく出来て気をよくし今日はレアチーズケーキをつくる。

材料

ビスケット 100g
溶かしたバター 50g
クリームチーズ    250g
砂糖    70g
ヨーグルト     200g
生クリーム     200g
レモン汁  大さじ2
粉ゼラチン      10g
80度以上のお湯  50cc

ビスケットをフードプロセッサーに入れて粉砕後 ボールに敷き詰める。
上の材料の溶かしたバターからレモン汁まで一気にフードプロセッサーにいれて
よく混ぜ最後にゼラチンをいれまやかき混ぜて最後にボールに入れて冷蔵庫に
入れてよく冷やす。

本当は1つ1つちゃんと混ぜるんだろうけどフードプロセッサーをフル活用したレシピでした。


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